Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Běhání je sama o sobě vrahovina, proto smekám před těmi, kdo ještě při výchově malého dítěte jdou a dupou stovky kilometrů. My chlapečkové pak máme o lecčems přemýšlet, když nám odhodlané běžkyně dýchají na záda, aniž bychom sami byli zatíženi starostí o malého prcka v kočárku. R^

1 0
možnosti

Nejhorší jsou maminy, které rezignují na život, přiberou dvacet kilo a začnou chodit v teplákách. Pak se chlap skutečně oprávněně může divit, co si to vlastně vzal.

Až ženská vyprdne dítě, měla by co nejrychleji obnovit sociální kontakty a začít sportovat. Napsat si na kredenc "je to dítě, ne závaží" a "manžel je rodič, ne pitomec". Minimálně dvakrát do týdne švihnout dítě manželovi či prarodičům, jít si zaběhat, zasportovat, skočit si s kamarádkami ven, klidně na víno (ať žijí odsávačky).

1 0
možnosti

Vy jste takovej opravdu lidovej, a jistě trousíte rady kudy chodíte. Máte s tím úspěch?;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1085x
Jsem závislá běžkyně na mateřské, která díky těhotenství musela běh přerušit a po delší pauze zase začala běhat. Píši jen nárazově, takové své postřehy ze života, protože dítě mi zabere hodně času. Těší mne, když mé řádky někoho osloví. Třeba, že to má podobně.

Seznam rubrik